Werkpostfiche als communicatiemiddel

Hier vind je blanco modelformulieren van de werkpostfiche in verschillende talen. 

Voor de versies in PDF:

Download het gewenste formulier en sla het op je eigen computer op. Open vervolgens het formulier dat je hebt opgeslagen. Het pdf-formulier bevat immers een aantal interactieve functies die niet werken als je het formulier direct in je webbrowser opent. Als je vervolgens het pdf-formulier opent en correct invult, dan verschijnt bovenaan automatisch het belangrijke werkpostfiche-identificatienummer.

In de pdf-versie hoef je dit dus niet zelf in te vullen bovenaan de werkpostfiche.

Voor de versies in WORD:

Download het formulier in de taal van je keuze en sla het op je computer op. Open vervolgens dit bestand om het in te vullen. Deze versie van de werkpostfiche bevat, in tegenstelling tot de pdf-versie, geen interactieve functies. Dit betekent dat het “werkpostfiche-identificatienummer” hier niet automatisch wordt ingevuld als je de gekleurde velden met KBO-nummer, intern nummer, uitgiftedatum en codes invult.

Opmerking 1: Deze word-versie is “bevroren”: je kan niet meer karakters invullen dan voorzien in de vakjes. Je kan ook geen vakjes toevoegen.

Versie “WORD vrij” Indien je wel meer informatie of extra vakken wil toevoegen, dan kan je gebruik maken van de versie “WORD vrij”. Deze versie is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels)

Opmerking 2: Je kan hier ook een bewerkbare WORD-versie van de werkpostfiche downloaden zonder een tabel met de meest voorkomende gezondheidsrisicocodes in de uitzendsector.